VÄLIMATKAT
VÄLIMATKAT
NIZZA-CANNES MARATON 6.-10.11.2020

NIZZA-CANNES MARATON 6.-10.11
Sininen Välimeri, rantabulevardi palmuineen, ylellisiä huviloita ja hieno juoksureitti Välimeren rantaviivaa seuraten. Tässä aineksia Ranskan Rivieralla juostavalle maratonille jonka lähtö tapahtuu nimensä mukaisesti Nizzasta ja maali sijaitsee Cannesissa, josta monelle mieleen taitaa tulla ensimmäisenä elokuvajuhlat.

Meidän reissumme tukikohta on Nizzassa, jossa sijaitsee myös maratonin expo ja maratonin lähtö. Välimeren rantaviivaa seuratan maratonin maali on Cannesissa.
Tällä matkalla olemme aivan Välimeren rannalla ja Suomen marraskuinen räntäsade muuttuu aurinkoon, Välimereen ja upeisiin rantabulevardeihin.

MARATON

Maratonin lähtö tapahtuu Nizzan keskustan tuntumassa olevalta rantakadulta, josta reitti suuntautuu kohti Cannesia seuraten Välimeren rantaviivaa. Reitillä on muutama nousu, mutta suurin osa reitistä on hyvin tasaista, joten helposta reitistä voidaan puhua. Ensimmäiset kilometrit juostaan Nizzan kuuluisaa rantabulevardia pitkin, jossa palmut huojuvat ja Välimeri avautuu vieressä sinisen kutsuvana
Startti tapahtuu 8.11. klo 08.00.

Myös maratonin Expo, josta saamme kilpailunumerot on Nizzassa, joten lähtöpään toiminnot ovat meille mukavasti käden ulottuvilla, ja mitään suuria siirtymiä ei ole. Maratonin maali on Cannesin keskustassa ja kilpailun jälkeen on kuljetus takaisin Nizzaan.


NIZZA

Nizza on Ranskan 5. suurin kaupunki ja se sijaitsee lähellä Italian rajaa, sillä kaupungista on Italian rajalle matkaa n. 40 km. Nizzassa asukkaita on n. 350000, mutta kun lasketaan mukaan esikaupungit, on asukkaita noin miljoona.  Riviera, johon myös Nizza kuuluu kietoo yhteen kaksi upeaa kaupunkia, Nizzan ja Cannesin. Näissä maisemissa voit bongata viihdemaailman tähtiä, sillä täällä he viihtyvät. Ylelliset rakennukset ja yleinen ilmapiiri kertovat osaltaan myös tästä.
Nizzassa on säilynyt hyvin myös vanha keskusta, joka on kaupungin sydän. Siellä kävellessä siirtyy ajassa kauas taakse, koska talot ja kadut näyttävät lähes samalta, kuin pari sataa vuotta sitten. Pienet, tunnelmalliset kadut kätkevät sisäänsä runsaasti elämää, joista kertovat lukuisat kahvilat ja ravintolat, joissa voit nauttia paikallisesta elämästä. Idylliä lisää kapeille kaduille talojen väliin pingotetut pyykkinarut, jotka tuovat vanhat elokuvat mieleen.
Alueella on myös runsaasti kirkkoja tuomassa tunnelmaa tähän vanhaan kaupunkiin.

Nizzan tunnettu rantakatu rakennettiin jo 1800-luvun alussa ja siitä on tullut hyvin suosittu, jossa liikkuu paljon väkeä erilaisin kulkuneuvoin.


Lähde sinäkin nauttimaan marraskuussa Välimeren lämmöstä ja haistelemaan tunnelmaa tähän kaupunkiin, jossa näet ja koet paljon erilaisia asioita ja juokse maraton Välimeren ulapasta nauttien. Voisiko marraskuun räntäsateet katkaista mukavammin, kuin lauhkea Välimeren ilmasto.

MATKAOHJELMA

6.11. PE LÄHTÖPÄIVÄ


Tapaaminen Helsinki-Vantaa lentoasemalle klo 12.30-12.50
 lentomme lähtee klo 14.10
Yhden välilaskun jälkeen saavumme Nizzaan klo 18.15.
Lentokentältä kuljetus hotelliin 


7.11 LA 

Aamupalan jälkeen lähdemme Expoon, jonne on lyhyt kävelymatka. Haemme numero ja ihmettelemme maailman menoa. Iltapäivä ja ilta on omaa aikaa valmistautua seuraavan päivän koitokseen.


8.11. SU MARATON

Varhainen aamupala, jonka jälkeen mukava pieni reippailu lähtöpaikalle. Aamun raikkaus Välimeren rannalla ennen lähtöä on virkistävä kokemus.
Maratonin lähtö klo 8.00. Tästä alkaa jokaisen seikkailu ja laatuaika. Maratonin maali on Cannesissa keskustassa. Maratonin jälkeen takaisin pääsemme kätevästi junalla.
Pienen levon jälkeen hotellissa voimme lähteä yhdessä iltaa viettämään ja ruokailemaan johonkin mukavaan paikkaan ja muistelemaan päivän tapahtumia. Ilta on vapaaehtoinen ja ruokailu ei sisälly matkan hintaan.

9.11. MA

Aamupala hotellissa.
Aamupalan jälkeen on ohjelmassa retki Monacon ruhtinaskuntaan. Monaco on maailman toiseksi pienin maa pinta-alaltaan, mutta tiheimmin asuttu. jossa pääsemme ihastelemaan ja katselemaan superrikkaiden elämää ja asumuksia. Mukaamme lähtee Suomalainen opas, joka asuu ja elää alueella. Monacoon teemme matkan junalla.  


10.11. TI

Aamupala hotellissa.
Aamulla on vielä mahdollista käydä hieman omatoimisesti seikkailemassa. Kuljetus lentoasemalle ja lentomme Helsinkiin yhden välilaskun kera lähtee klo 10.25. Helsinkiin saavumme klo 16.50MATKAN HINTA

  850e/henkilö/2h huoneessa
1010e/henkilö/1h huoneessa


Hinta sisältää

Lennot Helsinki-Nizza-Helsinki. Lennot ovat yhdellä välilaskulla
Lentokenttäkuljetukset Nizzassa
4 hotelliyötä valitsemassasi huonetyypissä (1h tai 2h huone)
Aamupala hotellissa
Expossa käynti, josta haemme kilpailunumerot
Retki Monacoon
Juoksevan matkanjohtajan palvelut


HUOM. MATKAN HINTAA EI SISÄLLY MARATONIN ILMOITTAUTUMISMAKSU. HALUTESSASI  VOIMME HOITAA ILMOITTAUTUMISEN PUOLESTASI.Lisätietoja matkasta 045-8729543


Ilmoittaudu mukaan alla olevalla kaavakkeella. Voit ilmoittaa samalla kaavakkeella myös mahdollisen matkakaverisi.

NIZZA-CANNES MARATON 2020
Etunimi  *
Sukunimi  *
E-mail
Katuosoite  *
Postinumero  *
Postitoimipaikka  *
Puhelin  *
Valitse 1h tai 2h huone  *
Syntymäaika  *
Haluatko, että Välimatkat ilmoittaa sinut juoksuun. kyllä tai ei  *
Mahdollisen matkakaverin matkatiedot
Mahdollsia lisätietojai
* Pakolliset kentät

VÄLIMATKAT OYMATKATLIIKUNTAMATKATHELSINGISTÄ LÄHTEVÄT MATKATRYHMÄMATKATMATKAEHDOTOHJEITALIITY POSTITUSLISTALLEMEISTÄTIETOSUOJASELOSTEPerussivu