VÄLIMATKAT
VÄLIMATKAT
MEDOC MARATON 10.-14.9.2020

MEDOC MARATON 10.-14.9.Uutuusmatkamme. Lähde kanssamme hieman erilaiselle maratonille. Tämä maraton ei ole varmasti se, missä lähdetään hakemaan ennätyksiä. Tämä on maraton, jossa juostaan viinitilojen läpi hauskasti tapahtumasta nauttien. Musiikki säestää juoksijoita ja tarjolla huoltopisteillä on veden ja urheilujuoman lisäksi viininviljelijöiden tuotteita. Tapahtuma ei rajoitu pelkästään juoksupäivään, vaan lisäksi on tarjolla muuta mukavaa. Perjantaina on tarjolla järjestäjän toimesta pastaillallinen ja sunnuntaina maratonin jälkeisenä päivänä yhteinen palauttava kävely ja lounas.

Lähdemme mukaamme nauttimaan hauskasta maratonista Ranskan rannikkoalueelle.

Tälle matkalle meillä on tarjolla kaksi erilaista reissua. Toinen reissu on ohjelmoitu, jossa on yhteinen meno- ja paluumatka, sekä muut seikat, mitkä alla oleva ohjelma pitää sisällään. Matkalla on mukana lisäksi juokseva matkaoppaamme.
Lisäksi meillä on tarjolla myös ns. omatoimimatkoja, joka tarkoittaa sitä, että voit saat meiltä hotellipaketin ja juoksunumeron, mutta voit itse valita oman lentosi ja ne palvelut, mitä paikan päällä haluat ottaa. 

MATKAOHJELMA

LÄHTÖ 10.9.

Menopäivänä tapaaminen Helsinki-Vantaan lentoasemalla klo.
Menolentomme lähtee klo 07.00. Menolentomme tapahtuu yhden välilaskun kautta, joka tehdään Amsterdamissa. Saapuminen Bordeaux klo 11.05
Lentoasemalla meillä odottaa linja-auto, joka kuljettaa ryhmämme hotelliin. Kirjautuminen hotelliin. Päivä vapaata aikaa.

11.9.

Tänään on tarjolla pastaillallinen rennossa ympäristössä musiikin tahdittamana. Kuljetus pastaillalliselle tapahtuu hotellista. Takaisin tulemme myöhään illalla, itseasiassa paluu tapahtuu puolen yön aikaan, ilotulituksen jälkeen.

12.9. 

Tänään on kaikkien juoksijoiden juhlapäivä. 
Varhainen aamupala hotellissa, jonka jälkeen linja-autokuljetus kilpailupaikalle, josta alkaa iloinen maraton. Reitin varrella musiikkia ja hauskaa menoa. 
Kilpailun jälkeen kuljetus takaisin hotelliin. Myös huoltajat voivat lähteä mukaan kisapaikalle.

13.9.

Tänään on tarjolla kävelyretki Medocin viinialueella. 
Mukavaa rentouttavaa kävelyä, jonka jälkeen lounas. Iltapäivällä kuljetus takaisin hotelliin. Ilta vapaata aikaa omatoimiseen tutustumiseen. Voimme ryhmänä yhdessä lähteä seikkailemaan kaupungille.

PALUU 14.9.

Aamupala hotellissa. Tänään meillä on vielä koko päivän aikaa viettää aikaa Bordeaux. Kuljetus lentokentälle, Lentomme lähtee klo 17.10.
Saapuminen yhden välilennon jälkeen Helsinkiin 00.15 (15.9.)

MATKAN HINTA 

1390 e  2h huoneessa / matkustaja
1h huoneen lisämaksu 335 e

Huoltajan alennus 85 e

Matkan hintaan sisältyy:

Lennot Helsinki-Bordeaux-Helsinki
Lentokenttäkuljetukset
4 hotelliyötä valitsemassasi huonetyypissä
Aamupala hotellissa
Juoksunumero
Pastaillallinen
Medocin viinitiloilla kävely ja lounas
Matkanjohtajan palvelut


Lisätietoja matkasta 045-8729543

Ilmoittaudu mukaan
MEDOC
Etunimi  *
Sukunimi  *
E-mail
Katuosoite  *
Postinumero  *
Postitoimipaikka  *
Puhelinnumero  *
Valitse 1h tai 2h huone  *
Mahdollisen matkakaverin henkilötiedot ja laskutustiedot, mikäli eri kuin ilmoittajan
Mikäli haluat omotoimimatkaan paketin laita, kirjoita tähän kyllä
Mahdollisia lisätietoja
* Pakolliset kentät
VÄLIMATKAT OYMATKATLIIKUNTAMATKATHELSINGISTÄ LÄHTEVÄT MATKATRYHMÄMATKATMATKAEHDOTOHJEITALIITY POSTITUSLISTALLEMEISTÄTIETOSUOJASELOSTE