VÄLIMATKAT
VÄLIMATKAT
ETELÄINEN NORJA 29.6.-6.7.
ETELÄINEN NORJA 29.6.-6.7.

Uutuusmatkamme eteläiseen Norjaan. Tällä matkalla näet paljon upeita kohteita Eteläisessä ja läntisessä Norjassa. Matkalla tutustumme Norjan suurimpaan vestiputoukseen ja näemme monta muutakin upeaa vesiputousta. Tutustumme Norjan länsirannikon kaupunkeihin Stavangeriin ,ja Bergeniin. Kuljemme huikaisevan junamatkan Flåmissa ja näemme myös Oslon parhaat palat. Koska Eteläinen Norja on niin leveä ja matkaa syntyy, lyhennämme matkaamme ja tällä kertaa lennämme Osloon ja takaisin myös tulemme lentäen. Tälle reissulla on siis niin paljon nähtävää ja koettavaa, että sanat eivät riitä kertomaan, vaan paras, että lähdet itse kokemaan ja näkemään kaiken tämän.

Matkaohjelma

29.6. Lähtö
Tapaamme Helsinki Vantaan lentokentällä, josta nousemme Finnairin sinivalkoisin siivin kohti Norjan pääkaupunkia Osloa. Runsaan tunnin jälkeen olemme Oslossa, jossa meitä jo odottaa Suomalainen tilausbussimme, johon nousemme ja otamme suunnaksi ensimmäisen kohteemme, eli Norjan suurin vesiputous Voringfoss odottaa muutaman tunnin matkan päässä. Täällä pääsemme ihailemaan tätä upeaa koskea. Ihailun jälkeen ajamme vielä kappaleen verran kimuranttia tietä ja saavumme Hotellimme. Sisään kirjautuminen ja lounas hotellissa.

30.6.
Aamupalan jälkeen suuntaamme Norjan kolmanneksi suurimpaan kaupunkiin, eli Stavangeriin. Tämä idyllinen kaupunki sijaitsee Norjan länsirannikolla ja on myös tärkeä öljykaupunki. 
VÄLIMATKAT OYMATKATLIIKUNTAMATKATHELSINGISTÄ LÄHTEVÄT MATKATRYHMÄMATKATMATKAEHDOTOHJEITALIITY POSTITUSLISTALLEMEISTÄTIETOSUOJASELOSTE