VÄLIMATKAT
VÄLIMATKAT
PARIISIN MARATON 4.-7.4.2020

PARIISIN MARATONMATKA 4.-7.4.2020

PERUUTETTU

Lähde kanssamme uskomattomalle seikkailulle taianomaiseen Pariisiin,
joka ei jätä ketään kylmäksi-koskaan!

 

Koe ainutlaatuinen maraton kaupungissa,
johon jää niin helposti koukkuun.


Kokoonnu sunnuntaiaamuna 40000 muun juoksijan kanssa riemukaaren liepeille ja asettaudu lähtöviivalle Champs-Élyséesin 8-kaistaiselle Pariisin pääkadulle. Lähdön hetki on ikimuistoinen, kun ryntäät yhdessä muiden tuhansien juoksijoiden kanssa Seinen rantaviivaa mukaillen pitkin Pariisin katuja. Tuhannet ihmiset huutavat  katujen varsilla kannustaessaan omia maanmiehiään ja -naisiaan eri maiden liput käsissään. Kun jossakin vilahtaa tuo maailman kaunein siniristilippu, kohotat kätesi tervehdykseen ja tunnet rinnassa ylpeyttä edustaessasi meidän omaa maatamme Pariisin aamussa. Maisemat vaihtuvat ja suuri puistokin tuo mukavaa vaihtelua. Kääntyessäsi takaisin kohti keskustaa laskeutuen Seinen rantaan, lähes pysähdyt, kun näet ensimmäisen kerran valtaisan Eiffel-tornin. Tämä seuraa sinua katseellaan lähes koko loppumatkan. Näet paljon Ranskan historiaan kuuluvia paikkoja ja nautit keväisestä euroopasta. Koko juoksun ajan sinun seuranasi on juoksijoita valtavasti!

Kun lopulta maaliviiva häämöttää suoran päässä, olet onnellinen!
  Niin paljon koit tällä matkalla!


Tämä kuvaus toivottavasti avaa hieman sitä, mitä Pariisin maraton on. Huikea tapahtuma Euroopan sydämessä. Pariisin Maraton on eräs niistä maratoneista joka on jokaisen juoksijan joskus koettava. Se kuuluu maailman suurimpiin maratoneihin ja sen tunnelma on ainutlaatuinen, kuten koko Pariisi. Jos et ole  Pariisissa juossut, nyt se käy meidän kanssamme helposti ja mukavasti. Jos Pariisin Maraton on jo tuttu, lähde uudelleen kokemaan ja näkemään. Matkaamme kuuluu niin kuljetukset hotelliin kuin expoon numeroita hakemaan.
Maanantaina maratonin jälkeen lähdemme nauttimaan kokemuksista. Aamupäivällä menemme Risteilylle Seinelle. Illalla käymme vielä Suomalaisen Pariisissa asuvan oppaan kanssa iltakävelyllä Montmartren sykkivällä alueella aivan Sacré-Coeur kirkon läheisyydessä. Tutustumme alueen erityiseen tunnelmaan, jossa kapeat kadut ja lukuisat taiteilijat antavat omaleimaisen kuvansa.

Lähde sinäkin kokemaan keväisen Pariisiin todellinen juoksuhuuma. Matkalle voit tietenkin lähteä, vaikket itse juoksisikaan.
Itse Pariisi tarjoaa valtavasti nähtävää ja koettavaa!


TÄRKEÄ TIETO: PARIISIN MARATON OTTAA "VAIN" 40000 JUOKSIJAA VASTAAN JA TÄMÄ MÄÄRÄ TÄYTTYY NOPEASTI SYKSYLLÄ. NORMAALISTI JO MARRASKUUSSA ON TAPAHTUMA TÄYNNÄ.

Pariisin maratonin matkaohjelma:

LA 4.4.2020

Lähtö klo 9.25 Finnairin lennolla AY879 Suoraan Pariisiin, jonne saavumme klo 11.30.
Kentällä meitä odottaa kuljetus. Menemme ensin hotelliin, jonne jätämme matkatavaramme. Välittömästi laukkujen jättämisen jälkeen tilausajo vie meidät kisakeskukseen Porte de Versailesiin. Täällä vierähtää helposti pari tuntia valtaisaa expoa ihmetellessä ja pastapartyistä nauttien. Tämän jälkeen tulemme omatoimisesti metrolla takaisin hotelliin ja loppupäivä on vapaata. Jokainen käyttää ajan mieleisellään tavalla maratonille valmistautuen!
Illalla voit liittyä ryhmäämme, joka käy tutustumassa maalialueeseen ja samalla voimme käydä myös riemukaarella. Olemme aikaisemmista vuosista muuttaneet hotelliamme lähemmäksi lähtö- ja maalipaikkaa. Hotelliltamme riemukaarelle on matkaa kävellen n. 15 minuuttia.  Metroasema sijaitsee hotellin välittömässä läheisyydessä, joten sinun on helppo kulkea eri kohteisiin.

5.4. MARATON

Aamupala klo 6.30
Aamupalan jälkeen lähdemme yhdessä lähtöpaikalle. Kävelymatkaa lähtöpaikalle on n. 25 minuuttia. Sopiva aamuherätys. Varusteet, joita tarvitset maaliin tullessasi, täytyy viedä ennen lähtöä maalisuoralla oleviin telttoihin.

Kilpailupaikalla jokainen etsiytyy 
omaan lähtökarsinaan. Tämä
 määräytyy sen ajan perusteella, minkä olet merkinnyt ilmoittautumiskaavakkeeseen tavoiteajaksi. PARIISIN MARATONIN lähtö on klo 08.40. jonka jälkeen jokainen nauttii omaan tahtiin ainutlaatuisesta tunnelmasta.
Maratonin jälkeen hotelliin palattuamme ja hetken levon jälkeen, voi jokainen liittyä ryhmään ja voimme mennä yhdessä syömään ja muistelemaan päivän seikkailua.


MA 6.4.

Aamupala
Kokoontuminen hotellin aulassa, josta lähdemme yhdessä kohti Seinen rantaa. Meitä odottaa Seinellä jokiristeily, jonne lähdetään aivan Eiffel-tornin alapuolelta. Risteilyn jälkeen palaamme  hotelille tai voit myös jäädä keskustaan,vaikka omatoimisille ostoksille tai mikäli haluat, voit myös mennä Eiffel-torniin (huomioi kuitenkin, että sinne on välillä pitkä jono)
Illalla suuntaamme Montmartre-kukkulalle iltakävelylle
Suomalaisen Pariisissa asuvan oppaan johdolla. 


TI 7.4.

AamupalaAamupäivällä ehdit vielä piipahtamaan vaikka ostoksille tai
ihailemaan Mona Lisaa!


Huoneiden luovutus ja kokoontuminen aulassa klo 12.15.
Kuljetus lentoasemalle lähtee klo 12.30.
Lento Suomeen lähtee klo 15.25.
Lentomme on Finnairin lento AY 876 ja
arvioitu laskeutumisaika Helsinkiin on klo 19.15.


Matkan hinta on

850e /2h huoneessa /henkilö
1010e /1h huoneessa/henkilö

HUOM. MARATONIN ILMOITTAUTUMISMAKSU EI SISÄLLY MATKAN HINTAAN.
Halutessasi voimme hoitaa maratonin ilmoittautumisen puolestasi.


Matkan hinta sisältää:

- Lennot Finnairin reittikoneella
- Kuljetukset lentokentältä hotelliin ja Expoon
- Maanantaina 6.4. Seinen risteily
- Iltakävely Montmarten alueella Suomalaisen, Pariisissa asuvan oppaan johdolla
- Kuljetus Hotellilta lentokentälle
- Hotellissa aamupalat
- Matkanjohtajan palvelut matkan aikana.


 
Lisätietoja matkasta: puh. 045 638 5101

huom! Matkalle ilmoittauduttaessa on varausmaksu 100 €.


 

 
VÄLIMATKAT OYMATKATLIIKUNTAMATKATHELSINGISTÄ LÄHTEVÄT MATKATRYHMÄMATKATMATKAEHDOTOHJEITALIITY POSTITUSLISTALLEMEISTÄTIETOSUOJASELOSTEPerussivu